Nemzetközi foci

Henry lehet a Wenger-utód az Arsenalnál

Pires szerint a francia szakembert T. Herny vagy C. Ancelotti pótolhatja az Ágyúsok kispadján.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Robert Pires hangsúlyozta: nem számít arra, hogy Arsene Wenger a közeli jövőben elhagyja az Arsenalt, de úgy gondolja: a francia szakember távozása után az olasz szakvezető, vagy honfitársa, T. Henry irányíthatja az csapatot.

A 41 éves Pires hat évet töltött az Ágyúsoknál, 2000 és 2006 között kétszer nyerte meg a Premier League-t, az FA Kupában pedig háromszor ért fel a csúcsra. Az Arsenal az elmúlt kilenc évben csupán egy FA Kupa sikert könyvelhetett el a Wenger-éra alatt, ám honfitársa szerint a francia szakembernek nincs oka felállni a kispadról.

– Wengert szerződést köti az Arsenalhoz, a helye pedig biztos. Ki helyettesítheti őt a jövőben? Thierry Herny! Ért a focihoz és imádja az Arsenalt. Mellette Carlo Ancelottivel is jól járna a csapat – persze ez csak a személyes véleményem – válaszolta Pires a Goal-nak.

Az indiai FC Goát erősíti középpályás elárulta: Cazorla a mozgatórúgója volt csapatának.

– Szerintem az Arsenal akkor kötötte a legjobb üzletet, amikor leigazolta Santi Cazorlát. A szurkolók imádják Alexis Sánchezt is, csakúgy, mint én, szerencsére nagyon gyorsan felvette a PL ritmusát. Ennek ellenére úgy érzem, a csapat legfontosabb játékosa Cazorla. Úgy gondolom, az elmúlt hónapokban remek teljesítményt nyújtott, és bizonyította: ő az Arsenal legjobbja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik