Nemzetközi foci

Tőzsér vesztes meccsen játszott

A norvég Strömsgodset felkészülési-, a holland Heerenveen pedig bajnoki meccsen maradt gólképtelen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A portugáliai Algarve ad otthont az Atlantic Cup nemzetközi felkészülési tornának, amelynek keretében az orosz Dinamo Moszkva 2-1-re nyert a dán FC Köbenhavn ellen. A győztes csapatban Dzsudzsák Balázs kezdő volt, a 13. percben kecsegtető helyzetben a kapu fölé lőtt, majd a 61. percben lecserélték.

Tőzsér Dániel csapata, a Watford már az első percben emberhátrányba került a listavezető Bournemouth otthonában az angol másodosztály 28. fordulójának nyitómeccsén. A magyar középpályás végigjátszotta a 2-0-ra elvesztett rangadót.

A Spanyolországban edzőtáborozó Strömsgodset gól nélküli mérkőzést játszott a horvát Dinamo Zagreb ellen. A norvégok legnagyobb helyzetét az első félidőben szerepet kapó Kovács Péter hagyta ki.

A holland élvonal huszadik fordulójának nyitómeccsén Otigba Kenneth és Varga Szabolcs együttese, a Heerenveen gól nélküli találkozót játszott a sereghajtó Dordrecht otthonában. Otigba a kispadról nézte végig a meccset, Vargát ezúttal sem nevezték a keretbe.

Olvasói sztorik