Nemzetközi foci

Sterlinget a Chelsea csábítja

A londoniak sokkoló ajánlattal készülnek, csúcsgázsival próbálják Londonba csábítani a tehetséget.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Liverpool hosszú ideje folytat tárgyalásokat Raheem Sterlinggel szerződése meghosszabbításáról, ám a feleknek a mai napig nem sikerült dűlőre jutni. A tehetséges játékosért – ügynöke állítása szerint – most újabb klub jelentkezett be.

A 20 éves szélső a vörösök kulcsfigurájává lépett elő az idei szezonban, Daniel Sturridge elhúzódó sérülése miatt mindenki tőle várja, hogy csodát tegyen a Mersey-parti csapattal.

Brendan Rodgers menedzser múlt héten hangsúlyozta: Sterling új szerződésének megkötése a küszöbön áll. A bejelentés azonban továbbra sem történt meg, ám Sterlingnek újabb kérője akadt.

A Daily Express értesülései szerint a Real Madrid mellett a Chelsea is élénk érdeklődést mutat a játékos iránt. A londoni kékek állítólag megelégednének azzal is, hogy Sterling 2015 nyarán írjon alá hozzájuk, a játékost addig is heti 100.000 fontos fizetéssel csábítják.

Rodgers mindenesetre nem akar foglalkozni a híresztelésekkel:

– A felmerülő pletykákról egyeztetünk a képviselőjével. Remélem, nagyon hamar lezárhatjuk a Sterling-ügyet. Mindenki láthatja, Raheem boldog nálunk és nem akar távozni.

Olvasói sztorik