Nemzetközi foci

Morientes visszatért a pályára

A spanyol támadó az ötödosztályú Santa Ana mezét ölti magára. Első meccsen majdnem gólt szerzett.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Fernando Morientes pályafutása során megfordult többek között a Zaragaza, a Real Madrid és a Liverpool csapatainál, majd 2010-ben bejelentette, hogy visszavonul a profi futballtól, utolsó klubja a Marseille volt. Az elmúlt időszakban futball-szakértőként egy spanyol tévénél dolgozott, valamint edzőként a Real Madrid utánpótlás bázisánál.

Tavaly nyáron újra edzésbe állt a spanyol gólzsák, és az ötödsztályú Deportivo Santa Ana tréningjeit látogatta. Végül hosszas unszolás után elfogadta a klub ajánlatát, és 2015-ben már játékosként is pályára léphet a regionális ligában. A csapatban nem ő az egyedüli Morientes, fia, Fernando Junior ugyanis szintén a klub igazolt játékosa.

A 38 éves játékosa vasárnap debütált új egyesületében a CD Recuerdo elleni bajnokin, az AS beszámolója szerint Mór remekül játszott és első góljához is közel állt. „Egy célom van: élvezni akarom a játékot. Nincsenek nagyobb elvárásaim magam felé. Fittnek és fiatalnak érzem magam, ha a játék örömet okoz” – mondta Morientes.

Olvasói sztorik