Nemzetközi foci

Diarra a Bundesligába igazolhat

Munkanélküli ex-realossal oltana tüzet a Dortmund.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az amúgy is nagy bajban lévő csapatot sújtó sérüléshullám miatt elképzelhető, hogy újabb játékost lesz kénytelen szerződtetni a téli átigazolási szezonban a Borussia Dortmund.

A Bundesliga utolsó előtti helyén álló BVB az eredeti tervek szerint Kevin Kampl 12 millió eurós leigazolása után nem akart több üzeltet kötni a téli szünetben, most azonban úgy tűnik, Lassana Diarra jelenthet megoldást a csapat újabb problémájára.

Sebastien Kehl ugyanis súlyos sérülést szenvedett a csapat edzőtáborában, egyelőre nem tudni, mennyit kell kihagynia. A Bild úgy tudja, a csapat vezetői ezért azt fontolgatják, hogy még az átigazolási időszak lezárta előtt újabb játékos után néznek. A legesélyesebb jelölt a Real Madrid korábbi sztárja, Lassana Diarra, akinek jelenleg nincs csapata, így ingyen igazolható. A Maliban született 29 éves középpályás a Real Madrid után először az Anzsi Mahacskalában, majd a Lokomotiv Moszkvában játszott, a fővárosiakkal ugyanakkor nem tudott megegyezni szerződésének meghosszabbításáról.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik