Nemzetközi foci

VIDEÓ: gólt lőtt Stieber Zoltán

A Zalaegerszeg korábbi légiósa adta a gólpasszt a Hamburg magyar válogatott játékosának.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Két német élvonalbeli csapat, az Eintracht Frankfurt és a Hamburger SV játszott egymással felkészülési mérkőzést az Egyesült Arab Emirátusokban csütörtök délután. A HSV a szünetben már 3-0-ra vezetett, és végül 3-2-re győzött.

A hamburgiak második gólját (a 24. percben) a magyar válogatott Stieber Zoltán szerezte, aki kezdő volt, de a szünetben lecserélték. A klubhonlap tudósításaszerint a Zalaegerszeg korábbi légiósa, a lett Artjoms Rudnevs gyönyörű szóló mutatott be a bal oldalon, majd mintaszerűen adta középre a labdát, amit Stieber gyönyörű, 14 méteres lövéssel juttatott a kapuba – szép futball volt.

Érdekesség, hogy a statisztikák szerint a HSV legutóbb meglehetősen régen, 2011-ben tudott nyerni a Frankfurt ellen.

Megyeri csapata nem játszott

A görög élvonalban Megyeri Balázs csapata, az Olimpiakosz is ma este lépett volna pályára, de ellenfele, a Niki Volosz visszalépett a bajnokságtól, így a címvédő automatikusan megkapta a három pontot.

Olvasói sztorik