Nemzetközi foci

VIDEÓ: Leandro gólt lőtt Cipruson

Szerdai gyűjtőcikkünkben a külföldön szereplő magyar játékosok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Kalmár Zsolt csapata, a másodosztályú RB Leipzig hazai környezetben, a lipcsei edzőközpontban 2-0-ra nyert az ugyancsak német Goslarer SC elleni felkészülési mérkőzésen, amelyet 600 néző látott. Fiatal honfitársunk a második félidőben kapott lehetőséget.

A Ciprusi Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a magyar válogatott Leandro de Almeida csapata, a házigazda Omonia Nicosia 4-0-ra győzött az Ayia Napa ellen. A légiós végigjátszotta a meccset, sőt ő szerezte a második gólt.

A görög élvonalban Pintér Ádám klubja, a Levadiakosz 1-0-s vereséget szenvedett a Panathinaikosz otthonában. Honfitársunk a keretben sem kapott helyett.

A cseh Dukla Praha 3-0-ra kikapott a Vlasim elleni edzőmeccsen. A prágaiaknál a szünet után kapott lehetőséget a Debrecen szenegáli-francia csatára, L´Imam Seydi.

Az osztrák élvonalbeli Strum Graz csapatánál próbázik Sváb Dániel. A Győrből távozó játékos a Kalsdorf elleni edzőmeccsen a kezdőben kapott helyet, és a szünetben cserélték le. A Graz 4-0-ra nyert.

Kiesett az angol FA Kupából az Ipswich Town. Bajner Bálint együttese az 1-1-re végződő első meccs után a megismételt találkozón házigazdaként 1-0-ra kikapott a Southampton csapatától a legjobb 64 között. A magyar csatár a 62. percben, csereként kapott lehetőséget.

Olvasói sztorik