Nemzetközi foci

Széltépte stadionban kaptak ki Királyék

Szombati gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Az angol másodosztály 25. fordulójában Bajner Bálint a kispadról figyelte, ahogy csapata, az Ipswich Town 1-0-ra elvesztette a Derby County elleni rangadót. Bogdán Ádám is a kispadról nézte végig klubja, a Bolton Wanderers bajnokiját: 1-1-re végeztek a Leeds United ellen. Tőzsér Dániel csapatának sem termett sok babér: a magyar középpályást végig a soraiban tudó Watford 3-1-re maradt alul a Huddersfield vendégeként.

Király Gábor együttese a Cardiff City otthonába látogatott, ám kis híján meghiúsult a Fulham vendégjátéka: a városban tomboló nagy szél leszakította a stadion tetejének egy darabját, így órákkal a meccs előtt még kérdéses volt, hogy megrendezik-e a találkozót. A meccset végül lejátszották, 1-0-ra a hazaiak nyertek – a magyar kapus a kispadról nézte végig az elveszített találkozót. Vereségével az Ipswich visszacsúszott a negyedik helyre, a Watford a hatodik, a Bolton a 16., a Fulham pedig a 18. helyről várja a folytatást.

A ciprusi élvonal 16. fordulójában 2-0-s sikert aratott az Omonia Nicosia. A magyar válogatott Leandro de Almeidát végig a soraiban tudó együttes az Ethnikosz Aknaszt győzte le, és fellépett a negyedik helyre a tabellán.

Olvasói sztorik