Nemzetközi foci

VIDEÓ: Vernes Richárd gólpasszt adott

Hat vereség és hat döntetlen után ismét nyert az ausztrál élvonalban a Central Coast Mariners.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Október közepe – hat vereség és hat döntetlen – után ismét nyert az ausztrál élvonalban Vernes Richárd csapata. A Central Coast Mariners a 14. fordulóban 2-0-ra győzte le a bő harminc percet emberhátrányban töltő Melbourne City együttesét. A magyar fiatal kezdő volt, a 27. percben gólpasszt adott, majd az 53. percben lecserélték.

Az alábbi videóban jól látszik, hogy honfitársunk oroszlánrészt vállalt a második találatban, hiszen kiválóan küzdött, remekül megtartotta a labdát, amit csapattársának egy jól eltalált lövéssel már csak értékesítenie kellett.

A görög élvonal 16. fordulójában a listavezető PAOK nem tette meg azt a szívességet, hogy kikapjon. Az üldöző címvédő Olimpiakosz hazai pályán 2-1-re legyőzte a Plataniasz együttesét, így újra egyetlen pont a különbség. A rekordbajnoknál honfitársunk, Megyeri Balázs a cserepadról nézte végig a találkozót.

A legjobb 32 közé jutásért játszottak a csapatok az angol FA Kupában. A vasárnapi játéknapon a Bajner Bálintot is foglalkoztató Ipswich Town az élvonalban szereplő Southampton gárdájához látogatott. A mérkőzés 1-1-re végződött, az ismétlést pedig az Ipswich otthonában rendezik majd. A másodosztályú klubnál honfitársunk nem jutott lehetőséghez

Tőzsér Dániel együttese, a másodosztályú Watford 3-0-ra kikapott a Chelsea otthonában, ezzel kiesett. A magyar válogatott játékos kezdő volt, a 66. percben sárga lapot kapott, a 73. percben pedig lecserélték.

A görög élvonal 16. fordulójának kiesési rangadóján Pintér Ádám klubja, a Levadiakosz az Ergoteliszt fogadta. Végül mindkét csapatnak meg kellett elégednie egy ponttal (1-1). Honfitársunk a keretben sem volt.

A portugál másodosztály 21. fordulójában Balázs Benjámin csapata, a Vitoria Guimaraes B 3-0-ra kikapott az FC Porto B vendégeként.

Olvasói sztorik