Nemzetközi foci

Chelsea: hat éves szerződést kaphat Messi

Brit sajtóhírek szerint a londoni kékek hat éves szerződést kínálnak a Barcelona zsenijének.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt napokban számos olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a Barcelona vezetőedzője, Luis Enrique, és a csapat legnagyobb sztárja, Lionel Messi között elmérgesedett a viszony. A spanyol lapok már arról írnak, hogy az argentin még soha nem volt ilyen közel a távozáshoz, a Chelsea pedig bejelentkezett az argentin szupersztárért. Ez azért érdekes, mert éppen a múlt héten jelentette be a 27 éves szupersztár, hogy nem kíván eligazolni a katalánoktól.

A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy a londoni kékek valóban – nem csak pletyka szintjén – komolyan gondolják az Aranylabdás sztár szerződtetését.

A londoniak állítólag továbbra is kitartanak a korábban rebesgetett 200 millió fontos ajánlat mellett, ami Messi kivásárlási záradékában is szerepel.

A Daily Star forrásai szerint a Chelsea minden pontban hajlandó megfelelnie a kivásárlási záradékban szereplő feltételeknek, Messinek pedig hat éves szerződést kínálnak, gigantikus fizetéssel. A lap értesülései szerint az ajánlatra nehéz lesz nemet mondani.

Jose Mourinho két héttel ezelőtt mindenesetre még teljességgel kizárta Messi londoni érkezését egy karácsonyi interjúban. Arra a kérdésre, hogy le akarják-e igazolni az argentin támadót, ezt felelte:

– Nincs esélyünk leigazolni Messit. A jelenleg a pénzügyi fair play szabályai ezt nem engedik meg, követnünk kell az előírásokat. A Chelsea jelenlegi helyzetében nem engedhet meg magának egy ilyen kaliberű játékost.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik