Nemzetközi foci

Joan Gaspart: Nincs probléma Messi és Enrique között

A Barcelona korábbi elnöke nyugodtan alszik, mert nem hisz a pletykáknak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az elmúlt napokban olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a Barcelona vezetőedzője, Luis Enrique, és a csapat legnagyobb sztárja, Lionel Messi között elmérgesedett a viszony. A spanyol lapok már arról írnak, hogy az argentin még soha nem volt ilyen közel a távozáshoz. Ez azért érdekes, mert éppen a múlt héten jelentette be a 27 éves szupersztár, hogy nem kíván eligazolni a katalánoktól.

A sajtóban megjelentek szerint Messi gyomorfájásra hivatkozva hagyott ki egy edzést, amit Enrique zokon vett. A spanyol szakember számon kérte legjobb játékosát, és végül hatalmas ordibálás lett a nyugodt beszélgetésnek indult ügy vége. A csapatkapitány és helyettesének, vagyis Xavinak és Iniestának kellett megnyugtatnia a feleket.

Azt nem lehet biztosan tudni, hogy valóban így történtek-e a dolgok, de a sport.esnevű spanyol oldal szerda délelőtt interjút közölt az FCB korábbi elnökével; Joan Gaspart pedig cáfolta ezeket a híreszteléseket.

– Nem hiszem, hogy megromlott volna a kapcsolat Leo Messi és a csapat vezetőedzője között. Ezeket a híreket majd akkor hiszem el, ha a két fél személyesen mondja el nekem. Addig viszont nyugodtan alszom, hogy a klub legnagyobb sztárja, Lionel Messi és Luis Enrique jó társak. Megkérek mindenkit, amíg ki nem derül, mi történt, ne bántsák őket. Úgy gondolom, Luis Enrique kitölti a szerződését, mert jó edző. Azt azonban elismerem, hogy minden tréner erősen függ az eredményektől – mondta Gaspart, aki 2000 és 2003 között volt elnöke a gránátvörös-kékeknek.

Olvasói sztorik