Nemzetközi foci

Tőzsér most csak csere volt

Honfitársaink közül Tamás Krisztián, Filkor Attila és Bogdán Ádám sem lépett pályára szombaton.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Az olasz másodosztály (Serie B) 21. fordulójában Tamás Krisztián együttese, a Varese hazai pályán 2-0-ra győzött a Ternana ellen. A prágai próbajátékról visszatérő magyar fiatal a kispadról nézte végig a meccset. A Filkor Attilát a keretből is kihagyó Avellino szintén házigazdaként nyert a Brescia ellen.

Az angol másodvonal (Championship) 24. körében Tőzsér Dániel klubja, a Watford 4-2-re győzött a Cardiff City otthonában. A magyar válogatott középpályást legutóbb lecserélték, most pedig kimaradt a kezdőcsapatból, csak a 79. percben léphetett pályára.

Bogdán Ádám csapata, a Bolton Wanderers 2-1-es vereséget szenvedett az ugyancsak alsóházi Huddersfield otthonában. A magyar kapus ezt a találkozót is a kispadról nézte végig.

Mi várható a jövő héten?

Hétfőn az angol másodosztályban Király Gábor együttese, a Fulham a kiesőhelyen álló Brightont fogadja. A portugál Ligakupa harmadik szakaszában, a C-csoprot első fordulójában Balázs Benjámin csapata, a Vitoria Guimaraes a Sporting CP-t látja vendégül.

Kedden Bajner Bálint klubja, az Ipswich Town a Charlton Athletic ellen mérkőzik hazai pályán az angol másodvonalban.

Vernes Richárd és társai számára ezúttal nem lesz valami tartalmas a szilveszteri buli, ugyanis az újév első napján, csütörtökön a nyeretlen sereghajtó Sydney Wanderers otthonában kell játszaniuk az ausztrál élvonal 13. fordulójában. Futács Márkónak is hamar ágyba kell bújnia az éjféli koccintás után, hiszen a Mersin a Karagumruk együttesét fogadja a Török Kupa második szakaszában, a C-csoport negyedik fordulójában.

Olvasói sztorik