Nemzetközi foci

Előkelő helyen a lengyel légiósaink

Lovrencsics a negyedik, Guzmics az ötödik legjobb a lengyel élvonal posztonkénti rangsorában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A PilkaNozna cikkében a két magyar légiós, Guzmics Richárd és Lovrencsics Gergő is előkelő helyen végzett a lengyel élvonal posztonkénti rangsorában. A Wisla Krakkóban szerelő Guzmics az ötödik legjobb középhátvéd, a Lech Poznanban futballozó Lovrencsics Gergő pedig a negyedik legkiválóbb jobbszélső lett.

”Guzmics Richárd ősszel mutatkozott be a Wislában, ahol azonnal meghatározó játékos lett, stabilitást adott a védelemnek. Aggodalomra adhat okot, hogy térdműtétje után hat hétre kidőlt, így nagy kérdés, milyen lesz a tavaszi formája” – írja a lengyel portál.

”Lovrencsicsben folyamatosan ott van a lehetőség a nagy játékra, de nem mindig jön elő. Ha így lenne, talán nem a lengyel bajnokságban játszana. A legfontosabb, hogy mindig megteszi, amire kérik. Régóta van a Lechnél, de mintha a legjobbját még nem láttuk volna, így várunk arra, hogy egy egész szezont csúcsformában játsszon végig. Ősszel sérülések hátráltatták, de a tavasz az övé lehet. Az ő legjobb formája akár a Lech Poznan bajnoki címét jelentheti” – írta szaklap a magyar válogatott középpályásról.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik