Nemzetközi foci

Miriutának is tartozik a CFR

Az európai szövetség eltiltotta a nemzetközi szerepléstől a kolozsvári klubot.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egy évre eltiltotta a nemzetközi kupaszerepléstől a román CFR Cluj csapatát az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), mivel a klub nem rendezte időben jelenlegi, illetve egykori alkalmazottaikkal szemben fennálló tartozását. A kolozsvári együttes mellett a szintén román Astra Giurgiu, a litván Ekranas, illetve a török Bursaspor is hasonló büntetésben részesült. Január 31-ig azonban még fellebbezhetnek az ítélet ellen.

A hírek szerint a már Győri ETO-t irányító Vasile Miriutának is tartozik egykori klubja, a Cluj, amit a szakember a prosport.ro-nak adott nyilatkozatában meg is erősített.

– Szörnyen sajnálom a kialakult helyzetet! Elsősorban a játékosoknak lehet nagyon nehéz ez a szituáció. Remélem, minél hamarabb megoldódnak a problémák, és talán Isten csodát tesz a klubbal. A vezetőségtől kaptam egy ígéretet, miszerint március harmincegyedikéig kapom meg az elmaradt béremet. Bízom benne, hogy három hónap alatt rendeződik a helyzet. A játékosokkal sem lehet szórakozni, ilyen a világon nincs. Vannak szabályok, akinek nincs tőkéje, az ne induljon a bajnokságban – mondtaa győri szakvezető.

Olvasói sztorik