Nemzetközi foci

A vére is hajtja Dárdai Pált

A magyar válogatott szövetségi kapitányának szíve viszont a Hertháé marad.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kedden jelentette be a Magyar Labdarúgó Szövetség, hogy az Európa-bajnoki selejtezők végéig Dárdai Pál marad a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A német Hertha BSC-nél utánpótlásedzőként dolgozó szakember a bejelentés után a német BZ-Berlin.de portálnak adott rövid interjút.

Dárdai kifejtette, nehéz év vár rá, hiszen a csapatai mellett az iskolapadban is helyt kell állnia.

– Nagyon nehéz év vár rám 2015-ben – kezdte a lapnak Dárdai Pál. – Júniusban edzői vizsgáim lesznek, folytatom a felelősségteljes munkát a fiatal tehetségekkel a fő munkaadómnál, a Herthánál, és két selejtező is vár rám a magyar válogatott élén Görögország és Finnország ellen. Utóbbi együttesnél a célunk az, hogy legalább a harmadik helyet megszerezzük a selejtezőcsoportban.

A berlini tréner hálás klubjának, hogy továbbra is engedik számára azt, hogy az utánpótlás mellett a magyar válogatottat is irányítsa. Dárdai Pál hozzátette, számára a Hertha mindig is első számú csapat marad.

– A szívem mindig a Hertháé, ahol szenvedélyesen végezhetem a munkámat. Azonban magyar vér is folyik az ereimben. A szurkolók, a média, a csapat és a szövetség is pozitívan áll hozzám, erre nem mondhatok nemet. Köszönettel tartozom a klubnak. A Hertha mindig is az első számú csapat lesz számomra!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik