Nemzetközi foci

Leonardo távozott Münchenből

Közös megegyezéssel bontotta fel szerződését a korábbi Fradi-kedvenc a német klubbal.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Leonardo Santiago távozott a német másodosztályban (Bundesliga 2) szereplő 1860 Münchentől. Mint ismert, a korábban a Ferencvárosban is megforduló brazil játékos idén nyáron igazolt klubhoz, ahová követte korábbi edzőjét, a tavasszal szintén a Fradinál dolgozó Ricardo Monizt.

Monizt már korábban kirúgták a csapat gyenge szezonkezdete miatt, most pedig a nemrég még társaival habfürdőző Leonardónak is mennie kellett – ezt a klub a hivatalos honlapján jelentette be.

Bár a Ferencváros hívei alighanem szívesen látnák csapatukban a jó adottságokkal rendelkező rutinos támadót, ennek minden bizonnyal kicsi az esélye, ugyanis Leonardónak pont azért kellett távoznia a zöld-fehérektől a szezon végén, mert megromlott a viszonya Thomas Doll vezetőedzővel. Julian Jenner, a Diósgyőr játékosa egy korábbi Instagram-posztjában jelezte, egykori csapattársát szívesen látná a magyar publikum az NB I-ben, de a Fradival abban állapodott meg a váltáskor, hogy egy bizonyos ideig – négy évig – nem igazol más magyar csapathoz.

Olvasói sztorik