Nemzetközi foci

Ödegaard: Ajax helyett Real?

Amszterdam után a madridi edzőcentrumot is szemügyre vehette a norvég csodagyerek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Korábban beszámoltunk arról, hogy a fél Európa által csábított norvég csodagyerek, Martin Ödegaard az elmúlt napokban az Ajax Amszterdamnál tett látogatást, ahol a hollandok próbáltak meggyőzni arról, miért lenne a klub mellett való voksolás a legmegfelelőbb lépés számára. Az Ajax szakvezetője, Frank De Boer a következőket nyilatkozta: „Ha választhat Martin, akkor a legjobb döntés az Ajax lenne számára. Olyan klubba kerülhet, ahol esélyt kap a bizonyításra. Ott van például a Real Madrid…. A spanyolok nem várnak olyan fiúra, mint ő. A klub kölcsönadja a Martinhoz hasonló labdarúgókat, és később talán lehetőséget kap. Ha az ő helyében lennék, biztosan az Ajaxot választanám, ahol kiváló akadémia van, és lépésről lépésre haladhat.”

Spanyol lapok most mégis úgy értesültek, hogy a norvég tini Madridban köthet ki, a La Sexta televíziónál dolgozó, egyébként újságíró Jose Luis Sánchez arról számolt be, hogy a Real Madrid minden követ megmozgat azért, hogy Ödegaard Spanyolországba igazoljon.

– A Real Madrid le akarja igazolni Martin Ödegaardot, aki nem véletlen, már második alkalommal jár a valdebebasi edzőcentrumban. Ugyanakkor a Manchester United, a Chelsea és a Bayern München is szerződtetné – árulta el a spanyol újságíró.

Sánchez beszámolója szerint a 15 éves fiú nagy Liverpool van, ám az Ödegaardért folytatott harcban pillanatnyilag a fentebb említett klubok mind megelőzik a vörösöket.

Olvasói sztorik