Nemzetközi foci

Reus nem tárgyal a Dortmunddal

A Dortmund középpályása januárban 32 millió fontért a Liverpoolé lehet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szigetországi sajtóhírek szerint a Dortmund már nem tárgyal Marco Reussal szerződése meghosszabbításáról, a Metro pedig úgy tudja, a Liverpool előtt megnyílt az út a német aláírásáért.

Mint ismert az elmúlt hónapokban a 25 éves középpályást szinte az összes európai topklubbal hírbe hozták, szerződése viszont 2017 júliusában jár le a BVB-nél, ám egy kivásárlási záradék értelmében jövő nyáron 35 millió euró ellenében távozhat. A dortmundiak hosszú ideje akarnak új szerződést aláíratni kirakatfiújukkal – ami már nem tartalmazna kivásárlási záradékot – ám új kontraktust a mai napig nem írta alá a világbajnokságról sérülésről lemaradó tehetség.

Reus két hónappal ezelőtt már visszautasította a klub által kínált szerződés-tervezetet, ám a dortmundi vezetők azóta is próbálták szóbeli tárgyalásokkal meggyőzni játékosukat a maradásról. A kísérletek teljes kudarcba fulladtak, és szinte biztosra vehető, hogy Reus télen távozik a sárga-feketéktől. A Daily Express kész tényként közli, hogy Reus és a Dortmund a továbbiakban már nem tárgyal a hosszabbításról.

Egyelőre az a hír járja, hogy januárban a tehetséges középpályás a Liverpoolt választja, igaz továbbra sincs hiány kérőkben. A vörösök állítólag 32 millió fontot hajlandóak fizetni Reusért, és heti 180.000 fontos fizetést is kínálnak.

Olvasói sztorik