Nemzetközi foci

James: nem vagyok Ronaldo

A kolumbiai úgy érzi, folyamatosan fejlődik Madridban, ahol a legjobbaktól tanulhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Real Madrid kolumbiai játékosa hangsúlyozta: még mindig van hova fejlődnie, ám sohasem lesz olyan, mint C. Ronaldo, aki hatvan gólt lő szezononként. Éppen ezért, azt kérte a szurkolóktól, ezt ne is várják el tőle.

A 23 éves játékos a brazil vébén öt meccsen hat gólt rúgott, lenyűgöző teljesítménye pedig Real Madrid szerződést vont maga után. James elmondása szerint ősszel sikerült beilleszkednie a csapatba

– Tudom, hogy alkalmazkodnom kell a Real Madridhoz, de azt is tudom, hogy a játékban folyamatosan fejlődnöm kell – mondta a középpályás. Úgy gondolom, nem vagyok egy gólvágó. Természetesen mindig örömmel tölt el, ha sikerül feliratkoznom a gólszerzők közé, de nem vagyok Cristiano Ronaldo, aki szezonként hatvan gólt lő.

A kolumbiai játékos nem győzte dicsérni portugált csapattársát.

– Számomra Cristiano a világ legjobb játékosa. Mint egy gép, úgy lövi a gólokat, egy igazi világsztár. Ám még ennél is fontosabb, hogy nagyszerű ember a pályán kívül.

James azt is elárulta, hogy csapattársai sokkal jobbak annál, mint ahogy elképzelte őket.

– A Real Madrid keretében minden játékos kivételes képességekkel van megáldva. Aki viszont leginkább meglepett, az Isco. Nagyon szeretem a játékstílusát, hihetetlen figura. Úgy érzem, nagyszerű dolgokat érhetünk el Madridban a következő években.

Olvasói sztorik