Nemzetközi foci

Abate a Liverpoolban?

Brendan Rodgers, a vörösök vezetőedzője az olasszal pótolná Johnsont.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Glen Johnson bejelentette, hogy nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését és továbbáll Liverpoolból. A klubnál ennek megfelelően már elkezdték keresni a lehetséges utódot. A goal.com információja szerint, Brendan Rodgers kívánságlistáján az AC Milan olasz válogatott jobbhátvédje, Ignazio Abate szerepel.

A 27 éves védő évek óta alapembernek számít Milánóban és kérdés, mennyire hajlik egy esetleges váltásra, hiszen a közelmúltban hosszabbította meg négy évvel a szerződését.

Az olaszért egyébként nem kéne bankot robbantani a Liverpoolnak, mivel a transfermarkt.de információi szerint, Abate jelenlegi piaci értéke 9 millió euró.

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.