Nemzetközi foci

Wenger: Podolskira szükségünk van!

A francia szakember elmondta, hogy a német csatár szerepel a hosszútávú terveiben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Arsenal tegnap az utolsó öt percben fordította meg az Anderlecht elleni Bajnokok Ligája mérkőzést (2-1). Az ágyúsok megmentői ezúttal Kieran Gibbs és Lukas Podolski volt.
Podolski már többször lenyilatkozta, hogy el akar igazolni Londonból, mert kevés játéklehetőséget kap, de Wenger azt mondta, hogy még mindig fontos része a terveinek.
Az Arsenal menedzsere, aki szerdán ünnepelte a 65. születésnapját a következőket mondta a Daily Mirrornak:
– Tudjuk, hogy Podolski mostanában nem játszik eleget és természetesen megértem, ha emiatt csalódott. Fontos volt, hogy megmutatta mennyire jó játékos ő és a következő hónapokban is szükség lesz rá. Eltartott egy ideig míg visszanyerte az erőnlétét. Soha nem volt közel ahhoz, hogy nyáron elhagyja a klubot Nem véletlenül 115-szörös német válogatott és most megmutatta az erényeit.

Az ágyúsoknak fontos volt, hogy tegnap megszerezze a három pontot az Anderlecht ellen.
– Egy kicsit váratlan volt, hogy az Anderlecht ilyen jó futballal rukkolt elő, de a legfontosabb a három pont volt és ezt szerencsére sikerült megszereznünk. Úgy gondolom, hogy a sorsunk és a továbbjutás a kezünkben van, de ehhez továbbra is jó teljesítményt kell nyújtani. – fejezte be Wenger.

Olvasói sztorik