Nemzetközi foci

Ronaldo: Nem Messi ellen fogok játszani

A portugál klasszis nem érti, hogy miért szombaton kell a Barcelona elleni találkozót megrendezni.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Cristiano Ronaldo dühös, hogy a Real Madrid Barcelona elleni bajnokiját szombaton rendezik meg, így nekik kevesebb idejük van felkészülni a mérkőzésre, mint a katalán riválisának.
Az első EL Clásiconak ebben az idényben a Santiago Bernabeu ad otthont. A Real Madridnak három napja van felkészülni a mérkőzésre, mivel szerdán még az angol Liverpool vendégeként szerepelt a Bajnokok Ligájában, ahol 3-0-ra nyertek.
A Barcelona kedden hazai környezetben fogadta az Ajax együttesét. Messiék is minden gond nélkül nyertek (3-1), de tény hogy előnyösebb helyzetben várják a szombati derbit.
– Nem értem, hogy miért kell szombaton játszanunk, miért nem játszhatunk vasárnap – mondta Cristiano Ronaldo.
– Szerintem nem gondoskodtak a részletekről, pedig az El Clásico az év egyik legfontosabb meccse. Minden szakember egyet fog érteni velem abban, hogy két nap nem elég arra, hogy felkészüljön egy csapat egy ilyen kaliberű mérkőzésre.

Természetesen, ahogy ez szokás a beszélgetésből Lionel Messi sem maradhatott ki, de a portugál kitért a Barca idei remek teljesítményére is.
– Ez egy nehéz mérkőzés lesz, mert a Barcelona jól játszik. Azt el kell mondanom, hogy nem Messi, hanem a Barcelona ellen fogok játszani. Nagyszerű csapatuk van az igaz, de nekünk is, ezért egy nagyon jó mérkőzésre számítok. – fejezte be Ronaldo.

Olvasói sztorik