Nemzetközi foci

Götze: jó lenne, ha Reus csatlakozna a Bayernhez

Götze reméli, újra egy csapatban játszhat barátjával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A világbajnoki döntőben nyáron győztes gólt szerző korábbi dortmundi Mario Götze azt reméli, hogy ex-csapattársa és jó barátja Marco Reus hamarosan csatlakozik Bayern Münchenhez. A 22 éves középpályás elmondása szerint kifejezetten örülne, ha a világbajnokságról sérülése miatt lemaradó játékos az Allianz Arénát választaná.

Reus távozása és lehetséges klubváltása hosszú hónapok téma a sajtóban, a nagy esélyesek között továbbra is a Bayern Münchent emlegetik, igaz a PL topklubjai is vinnék a 25 éves játékost.

– Nagyon jól kijövök Marcóval – mondta Götze a Bild-nek. A jövőjéről természetesen ő maga dönt, de nagyon boldog lennék, ha újra csapattársak lennénk.

Götze 2013-ban a BVB-ből 37 millió font ellenében csatlakozott a bajorokhoz. A 22 éves játékost korábban sokan bírálták, mivel a Bundesliga-riválishoz igazolt, ám a német rekordbajnok labdarúgója ma már úgy érzi, nem hozott rossz döntés, folyamatosan fejlődik és tanul saját hibáiból.

– A fontos kérdésekben mindig is egyedül döntöttem, akkoriban sokat töprengtem a klubcseréről, de úgy érzem, nagyon fontos döntést hoztam.

Olvasói sztorik