Nemzetközi foci

Ancelotti: nincs szükségünk Sterlingre

Az olasz szakvezető szerint Sterling Európa egyik legjobbja, de leigazolása nem szerepel a Real Madrid közeli tervei között.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A 19 éves Sterling iránt európai topklubok érdeklődnek, miután mind a Liverpoolban, mind pedig az angol válogatottban meggyőző formát mutatott az elmúlt időszkban. A Király Gárda olasz szakvezetője szerint ugyanakkor csapatának nincs szüksége a fiatal titánra. Carlo Ancelotti azt állítja: nem áll szándékukban leigazolni Sterlinget, akit egyébként a tréner Európa egyik legjobb támadójának tart.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy az angol csatár iránt a Real Madrid mellett Barcelona, Chelsea és Manchester City is komoly érdeklődést mutat, a biztos téli befutónak pedig a madridisták tűntek.

Ancelotti szerint ugyanakkor a fiatal szélső egyelőre nincs Ronaldo vagy éppen Bale szintjén, ezért a csapatba sem férne be.

– Sterling kiváló játékos, vélhetően Európa egyik legjobbja – mondta Ancelotti a The Sunnak. Ugyanakkor látni kell: a Realnál már így is éppen elég tehetség dolgozik a kezünk alatt. Rendkívül nehéz lenne még egy támadó szellemű játékost leigazolni. Teljesen világos, hogy Sterling nem szerepel a terveink között.

A madridiak mindenesetre kedden közelebbről is szemügyre vehetik Sterling játékát, a Real Madrid ugyanis a Liverpool otthonában lép pályára BL mérkőzésen.

Olvasói sztorik