Nemzetközi foci

Sterlinget várják Madridban

A fiatal támadó fizetése nagyon alacsony, nem sikerült új szerződést aláírnia Liverpoolban, Madridban viszont tárt karokkal várják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Raheem Sterling kulcsjátékossá lépet elő az új szezonban Liverpoolban, emellett a válogatottban is biztos pontnak számít. Ennek ellenére a heti 30 ezer fontos fizetésével az egyik legkevesebbet kereső játékos a Vörösöknél.

A liverpooliak nyáron új szerződést szerettek volna aláíratni a játékossal, ám a szerződés-hosszabbítás meghiúsult. Éppen ezért a Real Madrid komoly erőket mozgósít, hogy legkésőbb jövő nyáron Sterling Madridba költözhessen. A Mirror értesülései szerint Carlo Ancelotti kívánságlistájának első helyen szerepel a fiatal támadó. A 19 éves játékost 2017-ig köti szerződés a Vörösökhöz, ezt pedig az elmúlt időszakban nem sikerült meghosszabbítaniuk.

Az elmúlt hónapban Brendan Rodgers azt mondta: Sterlingnek még várnia kell az új szerződésre – a kijelentés pedig a madridiakra hatott ösztönzően.

– Ha egy fiatal játékost túl gyorsan jutalmazol meg, az rosszul sülhet el – árulta el Rodgers. Nem szabad túl sokat adni egyszerre, mivel a labdarúgók elvesztik az étvágyukat és ezáltal nem lesznek motiváltak.

Mindenesetre a walesi Gareth Bale nagy örömmel fogadna, ha Sterling csatlakozna a Király Gárdához.

– Ha megnézed Sterling játékát, láthatod, milyen nagyszerű játékos. A pályán egyre következetesebbé válik. Ha a jövőben is keményen dolgozik és teszi a dolgot, még rengeteget fejlődhet. Nála pedig a határ a csillagos ég.

Olvasói sztorik