Nemzetközi foci

Még 100 millió fontért kell vásárolnia az MU-nak

P. Neville szerint világklasszis belső védőre van szüksége a manchesterieknek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Phil Neville, a Manchester United korábbi játékosa szerint legalább további 100 millió fontot (39,7 milliárd forint) kell igazolásokra költenie a klubnak, hogy később versenyben lehessen az angol labdarúgó Premier League-ben a bajnoki címért.

Az MU-val hat bajnoki aranyérmet nyert futballista egy rádióinterjúban mondta el véleményét a csapatról, jelezve, hogy egyáltalán nem lepte meg vasárnap a Leicestertől elszenvedett 5-3-as vereség.

– Tisztában vagyok vele, hogy a nyáron 150 millió fontért vett futballistákat a klub, ám ez még kevés – mondta Neville a BBC Radio 5-nek, hozzátéve, hogy szerinte a következő két átigazolási időszakban legalább 100 milliót kell költeni ahhoz, hogy reálisan a bajnoki cím megszerzéséről beszélhessenek a csapatnál.
A korábbi kiváló hátvéd szerint elkerülhetetlen, hogy a védelem belső posztjaira világklasszis játékosokat szerezzen az MU, mert jelenleg az a legnagyobb problémája, hogy senkivel sem pótolta a nyáron távozott Nemanja Vidicet és Rio Ferdinandot.

A Manchester United Louis van Gaal vezetőedző érkezését követően nagybevásárlást tartott a nyáron, leigazolta többek között Angel di Mariát, Ander Herrerát, Radamel Falcaót, Daley Blindet és Marcus Rojót, ám belső védőre nem áldozott pénzt.

Az MU öt forduló után öt ponttal csak a 12. helyen áll, és vasárnap úgy kapott ki a Leicestertől 5-3-ra, hogy 3-1-re vezetett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik