Nemzetközi foci

Roma: Strootman nem eladó

Hiába vinnék a Vörös Ördögök januárban a hollandot, az olaszok nem adják.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az AS Roma vezetői figyelmeztették a Manchester Unitedet és a többi csábítót: a holland középpályás, Kevin Strootman nem eladó.

Louis van Gaal télen mindenképpen szeretne a Vörös Ördögök keretét megerősíteni honfitársával, aki még az előző szezonban szenvedett keresztszalag szakadást. Strootman a sérülés miatt a világbajnokságról is lemaradt, és egyelőre az új szezonban sem léphetett pályára. Ennek ellenére olyan konkrét hírek is felreppentek már, hogy a manchesteriek hajlandóak akár 75 millió eurót is fizetni a játékosért, ám Mauro Baldissoni, az AS Roma igazgatója hallani sem akar Strootman távozásáról.

– Alig várjuk, hogy Strootman végre visszatérjen a pályára. Reméljük, minél hamarabb rendelkezésünkre áll, már nagyon hiányoljuk – mondta a Farkasok általános igazgatója a SkySports-nak. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen játékos tagja a keretünknek, Kevin nem eladó.

Az AS Roma jól kezdte a bajnokságot, három mérkőzés után még hibátlanok és a BL-ben is magabiztos győzelemmel nyitottak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik