Nemzetközi foci

Németh Krisztián visszatér Hollandiába?

Minden bizonnyal az élvonal kiesőhelyén álló FC Dordrecht csapatában folytatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Németh Krisztián tavasszal távozott a holland élvonalból kiesett Roda JC csapatától, és azóta nincs klubja, idehaza az MTK-val edz. A goal.com holland kiadásának cikkeszerint az első osztály utolsó előtti (17.) helyén álló FC Dordrecht fogja megszerezni az ingyen igazolható magyar csatár, a szerződtetését szerdán jelenthetik be, ha sikeres lesz az orvosi vizsgálata. A 25 éves játékos korábban az RKC Waalwijk színeiben is szerepelt.

A rotterdami SK menedzseriroda képviseletében Serkan Kulup és Kevin Oliveira elmondta: Dániából és Azerbajdzsánból is volt érdeklődés honfitársunk iránt, az Inter Bakival közel volt a megállapodás, amely végül mégsem született meg, akkor azonban képbe került a Dordrecht. A szerződtetése szempontjából előny, hogy jelenleg nincs szerződése, tehát szabadon igazolható. Nagyon szeretne újra játszani és reflektorfényben lenni, erre az FC Dordrecht tökéletesen alkalmas – amelyhez a szezon végéig írna alá.

A szerdai orvosi vizsgálat után tárgyalás következik Marco Boogers technikai igazgatóval, ekkor dől el Németh sorsa. A menedzserek elmondták, hogy a klub szeretné szerződtetni, és úgy tűnik, a csatár is hajlik az egyezségre.

Németh nagy tehetségként, 17 éves korában került a Liverpool utánpótlásába, majd megfordult Görögországban is.

Olvasói sztorik