Nemzetközi foci

PL klubok figyelik az új Courtois-t

Topklubok vinnék az Anderlecht 15 éves kapusát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Mail értesülései szerint a 15 éves belga portás, Mile Svilar iránt a Chelsea, az Arsenal és a Manchester United is komolyan érdeklődik. A tinédzsert hazájában nemes egyszerűséggel csak az új Thibaut Courtois-ként emlegetik.

A PL topklubjai egy ifjúsági tornán figyeltek fel a fiatal kapusra. Svilar képviselőjével már tárgyalt a Chelsea, az Arsenal pedig meghívta a játékost Londonba, miközben a Manchester United is érdeklődést mutat a kapus iránt.

Ugyanakkor a fiú édesapja, a korábbi antwerpeni kapus Ratko Svilar azt állítja: Mile egyelőre nem igazol külföldre. „A fiamat már tesztelte a Chelsea, de az MU is komoly érdeklődést mutat. Mindenki őt akarja – mondta az idősebb Svilar a Nieuwsblad.be-nek. Megállapodást kötöttünk az Anderlechttel, a 16. születésnapja előtt viszont szerződést nem írhat alá. Úgy gondlom, a legjobb helyen van az Anderlechtnél, meglátjuk mi lesz később.”

Amikor Mile még csak 14 éves volt, egy ifjúsági U17-es tronán szerepelt, ahol a sorozat a legjobb kapusnak választották meg, idén pedig egy U19-es torna legjobbja volt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik