Nemzetközi foci

A Gyan-család tagadja a brutális vádakat

Sajtótájékoztatón igyekezett védekezni Asamoah Gyan és családja az elképesztő vádakkal szemben.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

„Hallottuk mi is a pletykákat és a hihetetlen vádakat, de egy szó sem igaz az egészből” – kezdte a szerdai sajtótájékoztatón Gyan családja. „Teljesen megdöbbent minket, hogy ilyesminek teret adnak a médiában, miközben a legapróbb bizonyítékkal sem tudták alátámasztani.”
„Nem voltunk ott, amikor Castro és Janet Bandu eltűntek, a legcsekélyebb sejtésünk sincs, mi történhetett velük” – védekezett a család, bár a hírek másról szólnak. A világot látott pletykák szerint a ghánai csatár és a fekete mágiát kedvelő családja egy speciális szertartás során feláldozta, majd nyomtalanul eltüntette a „Pusztító” becenévre hallgató Castrót, aki hazájában közismert rapper.
A rendőrség egyelőre nem talált se holtestet, se egyéb nyomokat – a szóbeszéd szerint Bandu teste közben előkerült –, az egyre inkább burjánzó pletykák miatt azonban Gyan klubja, az al-Ain sajtótájékoztató megtartására kötelezte a vb-n remekül szereplő csatárt.
Annyi tűnik biztosnak, hogy Castro és barátja, Janet Bandu a Gyan családdal nyaraltak, amikor eltűntek. A család állítása szerint kettesben indultak el a nyílt tenger felé jet-skivel – utána pedig senki nem látta őket többet.

A sajtótájékoztató további részleteiről itt olvashattok:

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik