Nemzetközi foci

Újra a második helyen Dzsudzsákék

Vasárnapi légiós-körképünkben a külföldön szereplő magyar játékosok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Cikkünkben a vasárnapi mérkőzésekről olvashatnak.

A kínai bajnokság 23. fordulójában a Csangcsun Jataj a Guizhou Renhe otthonában lépett pályára. A Huszti Szabolcsot végig a soraiban tudó vendégek 1-0-ra megnyerték a mérkőzést, így a kilencedik helyre léptek előre. Huszti gólpasszt jegyzett, ugyanis lövése után egy társáról pattant a hálóba a labda.

A holland első osztály negyedik fordulójában a NAC Breda otthon tartotta a három pontot: 3-1-re legyőzte a Zwolle együttesét. Babos Gábor, a hazaiak kapusa a cserepadról nézte végig a találkozót.

Gruborovics Tamás együttese, a finn élvonalbeli Inter Turku a Lahti otthonában lépett pályára. A mérkőzésen nem született gól, 0-0 lett a végeredmény. Honfitársunk a kezdőben kapott lehetőséget és végig a pályán volt.

A lengyel bajnokság hetedik fordulójában Lech Poznan – Cracovia mérkőzést rendeztek. Az 1-1-re végződő találkozón a hazaiak támadója, Lovrencsics Gergő végig a pályán volt.

A görög élvonal második fordulójában a Pintér Ádámot is foglalkoztató Levadiakosz az Aszterasz Tripolisz otthonába látogatott. A mérkőzést a hazaiak nyerték 2-1-re. Honfitársunk végigjátszotta a találkozót.

Dzsudzsák Balázs együttese, a Dinamo Moszkva, idegenben diadalmaskodott az orosz első osztály hatodik fordulójában. A fővárosi csapat az FK Krasznodar ellen győzött 2-0-ra. Győzelmével továbbra is második helyen áll az együttes. A magyar szélső a cserepadról nézte végig a találkozót.

Matus Sándor csapata, az izlandi élvonalban szereplő Thor Akureyri hazai pályán szenvedett 1-0-s vereséget a Víkingur Reykjavik ellen. A magyar játékos végigjátszotta a találkozót.

Olvasói sztorik