Nemzetközi foci

Dzsudzsák csapata főtáblás az EL-ben

Az orosz Dinamo Moszkva vesztett helyzetből jutott tovább a ciprusi Omonia Nicosia otthonában.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön rendezik az Európa Liga-selejtező negyedik fordulójának visszavágóit. Dzsudzsák Balázs csapata, az orosz Dinamo Moszkva az első találkozón, hazai pályán 2-2-t játszott a magyar válogatott Leandro de Almeida ciprusi együttese, az Omonia Nicosia ellen.

A visszavágón a házigazda szigetországiak közül a sérülés után lábadozó Leando továbbra is hiányzott, a vendégeknél Dzsudzsák azonban kezdő volt. Az oroszok szereztek vezetést egy öngóllal, de a ciprusiak még a szünet előtt egyenlítettek. A 73. percben emberhátrányba került a Dinamo, majd két perccel később lecserélték honfitársunkat. Úgy tűnt, az Omonia idegenben lőtt góllal továbbjut, de a kongói Samba a 93. percben betalált, így a moszkvaiak bravúros továbbjutást ünnepelhettek.

Érdekesség, hogy a hazaiaknál egyetlen ciprusi sem volt a kezdőcsapatban, és a vendégeknél is csak két orosz kapott helyet az együttesben…

Ezzel eldőlt, hogy két légiósunk lesz érdekelt a csoportkörben: Megyei Balázs a görög Olimpiakosz színeiben a BL-ben, a Dzsudzsák pedig az EL-ben.

Olvasói sztorik