Nemzetközi foci

Pool: Balotelli három évre írhat alá

Balotelli péntek este már autogramokat osztogatott.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

FRISSÍTVE!

A Mirror értesülései szerint Balotelli három évre írhat alá a Liverpoolhoz. A 24 éves játékos állítólag 100.000 fontot kereshet hetente, ez az összeg fele annyi, mint milánói jövedelme. A szigetországi klub 16 millió fontot fizet a játékosért a Milánnak. Az olasz fenegyereket péntek este az orvosi vizsgálat után ismét lencsevégre kapták, és pár autogramot is kiosztott.

Pénteken írtuk:

Balotelli megérkezett Liverpoolba

Balotellit az orvosi vizsgálat előtt sikerült lencsevégre kapni Liverpoolban:

A Liverpool szakvezetőjét péntek délután Balotelli lehetséges leigazolásáról kérdezték. Brendan Rodgers széles mosollyal a száján mondta a következőket:
– Kategorikusan azt tudom mondani: amíg a játékos nem ír alá, nem beszélhetünk erről. Korábban is hangsúlyoztuk, hogy szeretnénk még egy támadóval megerősíteni keretünket. Manapság nem könnyű új játékosokat igazolni.

Korábban írtuk:

Brit hírforrások szerint Mario Balotelli úton van Livepoolban, ahol átesik a kötelező orvosi vizsgálaton.

Az olasz La Gazzetta dello Sport egyébként mai címlapján már el is köszönt SuperMariótól.


A játékos legfrissebb képe Instagramon:

Csütörtökön írtuk:

Az olasz klub hivatalos honlapján megerősítette:

Balotelli ma délután 13:30-kor elhagyta Milánót, miután elköszönt csapattársaitól és a klub sajtómunkatársaitól.

Szigetországi sajtóhírek szerint rövid időn belül hivatalossá válhat Balotelli liverpooli szerződése. A Mirror úgy tudja, SuperMario ügynöke Mino Raiola Angliába utazott, és megkezdték a tárgyalásokat a Vörösökkel. A játékos olasz értesüléseik szerint a ma reggeli edzésen azt mondta társainak: „Ez az utolsó napom a Milan játékosaként.”

Korábban írtuk:
A Daily Star értesülései szerint a liverpooliak komolyan gondolják, hogy még az átigazolási piac zárása előtt újabb játékossal erősítik meg keretüket. Luis Suárez Barcelonába szerződött, csatárposzton pedig nyáron több kiszemeltje is akadt a Vörösöknek, ám próbálkozásaik – Loic Remy, Edinson Cavani vagy éppen Radamel Falcao ügyében is kudarcot vallottak.

Mario Balotellit korábban is szóba hozták a Vörösökkel, és úgy tűnik a bajnoki elsőségre pályázó csapat nem tett le az olasz támadó leigazolásáról. A szigetországi lap úgy tudja, az olasz fenegyerek a liverpooliak kilencedik nyári átigazolása lehet, a Liverpool ugyanis 17,5 millió fontot ajánl Balotelliért. Korábban arról szóltak a hírek, hogy a Milan 14 millió font alatt nem válna meg játékosától.

Olvasói sztorik