Nemzetközi foci

Cavani Liverpoolba költözhet

A Vörösök az uruguayi személyében találták meg Suárez helyettesét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Suárez a nyár eddigi legdrágább transzferjeként igazolt Liverpoolból Barcelonában, a Vörösök pedig azóta is kétségbeesetten keresik a dél-amerikai gólzsák utódját.

Előbb Alexis Sánchezt szerették volna leigazolni, ám a chilei az Arsenalt választotta, míg Loic Remy, a Queens Parks Rangers támadója az orvosi vizsgálaton nem felelt meg. Brendan Rodgers ezt követően Radamel Falcaot nézte ki, ám a játékos leszögezte: csak a Real Madrid kedvéért hagyná el Monacot. Másrészt pedig a Mirror értesülései szerint a Liverpool nem tett elég merész ajánlatot a támadóért.

A Mersey-parti klub legújabb kiszemelte, Edinson Cavani, akinél ezúttal reális esélyük is nyílik a szerződés megkötésére. Brendan Rodgers egyrészt nagy rajongója a játékosnak, másrészt pedig a játékos ügynöke is megerősítette: a felek felvették egymással a kapcsolatot.
A PSG támadója az előző nyáron Nápolyból tette át a székhelyét francia fővárosba, a PSG 53 millió fontot fizetett érte.

Cavani ügynöke, Claudio Annelluci elárulta: vannak érdeklődők a Premier League-ből, ám játékosát a Liverpool mellett az Arsenal is vinné.

– Több érdeklődő is volt játékosom iránt az elmúlt hat hónapban, megerősíthetem: kaptunk javaslatokat a Liverpooltól és az Arsenaltól is. Edinson szívesen játszana Angliában, de végleges döntés még nem született. Cavanit nem érdekli a pénz és a hírnév, csak focizni akar, neki ez jelenti a boldogságot.

Olvasói sztorik