Nemzetközi foci

Suárez álma valóra vált a Barca szerződéssel

Luis Suárez trófeákat nyerne a Barcával.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Luis Suárez a Barca Fans-nak adott legfrissebb interjújában elmondta: egy álma vált valóra a katalán szerződéssel.

– Amikor az ügynökömmel kapcsolatba léptünk a Barcelonával, korábbról már volt érdeklődők más kluboktól is. A katalánok megkeresése után azonban nem hezitáltam, mert mindig is egy Barca-szerződés volt a vágyam. A kapcsolatfelvétel után a többi érdeklődést elutasítottam, mert az volt a vágyam, hogy itt játszhassak.

Suárez legkorábban október végén léphet pályára hivatalos mérkőzésen a Barcelona játékosaként, ahol azon lesz, hogy győzelmekhez segítse csapatát.

– Az elmúlt években Európa különböző országaiban szerepelhettem az Ajax vagy éppen a Liverpool játékosaként, ahol úgy érzem, folyamatosan fejlődtem. Most a csúcsra értem azáltal, hogy a Barcelona játékosának mondhatom magamat. Azért jöttem, hogy címeket nyerjek a klubbal. Mindig élvezettel néztem a Barcelona labdarúgóinak játékát, nagyszerű, hogy ők ma már a csapattársaim.

Korábban írtuk:

A katalán klub elnöke egy korábbi nyilatkozatában elmondta: L. Suárez jobb anyagi ajánlatokat is kapott, ám az uruguayi a Barcelonát választotta. A spanyolok 88 millió eurót fizettek a játékosért, aki öt évre írt alá.

– Az első lépéseket már a világbajnokság előtt megtettük a játékos irányába. Azt mondtam neki: a megfelelő korban van, és kellő tapasztalattal rendelkezik, hogy jó döntést hozzon – mondta az elnök a CNN-nek. Jól tudtuk, hogy Suárez szereti a klubunkat és a várost is. Éppen ezért minden tökéletes volt, hogy elfogadja az ajánlatunkat. Tudtuk, hogy vannak jobb anyagi lehetőségei is máshonnét, ám Luis mégis a Barcelonát választotta.

Az elnök szerint Suárez és Messi remekül megérti majd egymást a pályán.

– Messi többet jelent számunkra, mint gólok és trófeák. Motiválja a játékosokat, aki a La Masiára érkeznek és ott nevelkednek. Leo értéke számunkra határtalan.

Olvasói sztorik