Nemzetközi foci

Rodgers: Sterling Messire hasonlít

Az északír edző szerint Sterling megfelelő ütemben fejlődik, és egyszer Messi szintjére érhet.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Liverpool menedzsere szerint Raheem Sterling képességei Messiére hasonlítanak. Az angol válogatott játékos az előszezonban New Yorkban gólt lőtt a Citynek és az Olympiakosznak is. Az északír edző szerint Sterling játéka és gólja a manchesteriek ellen Messi mozdulatait idézte.

Rodgers úgy érzi, az apró termetű szélső bizonyította nyáron, hogy olyan játékossá fejlődhet, akit a szurkolók mindig is az Anfield Roadon akartak látni. A szakvezető szerint képességei és tehetsége alapján a négyszeres Aranylabdás argentin szintjére érhet Sterling.

Rodgers szerint játékosa folyamatosan fejlődik.
– A legfőbb tulajdonsága, hogy gólokat lő és előkészít. Ez az ő dolga. Az előző szezonban tíz gólig jutott, és biztos vagyok abban, hogy a fiatal srác mindig csak jobb lesz. Amikor nála a labda, bármi megtörténhet. Remek teljesítményt láthattunk tőle New Yorkban.

Az északír szakember szerint Sterling alázatosan teszi a dolgát azért, hogy egy nap a világ legjobbja legyen.
– A csapatok félnek tőle, ez pedig megmutatja a fiatal játékos erejét. Még sokat kell dolgoznunk vele, de ezt ő is tudja. Raheem igazi jófiú, aki hajlandó mindent megtenni a fejlődéséért. Még mindig csak 19 éves, ám kivételes tehetségét már sokszor megmutatta.

Olvasói sztorik