Nemzetközi foci

Huszti: gól, gólpassz és sárga

Rendkívül eseménydús, de győztes mérkőzésen van túl a kínai Csangcsun Jataj magyar légiósa.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Ezúttal a csütörtöki meccsekről olvashatnak.

Huszti Szabolcs csapata, a Csangcsun Jataj a Shanghai Shenhua vendége volt a kínai élvonal 21. fordulójában. Honfitársunk együttese éppen az ő szabadrúgása után szerzett vezetést, majd a szünet előtt sárga lapot kapott. A fordulás után honfitársunk is betalált, és csapata végül 3-2-re nyert, sikerével pedig megelőzte aktuális riválisát a tabellán, és már a kilencedik helyen áll.

https://www.youtube.com/watch?v=F-KMIsv766g

Tamás Krisztián olasz csapata, a másodosztályú Varese felkészülési meccset játszott, és 5-2-re kikapott a Parma ellen. A fiatal magyar védő csereként állt be, és egy félidőt kapott.

Vágó Fanni és Pinczi Anita csapata, a házigazda román Olimpia Cluj 4-1-re győzött a bolgár NSA Szófia ellen a női Bajnokok Ligája-selejtező 2. csoportjának harmadik, utolsó mérkőzésén. A négy gólból kettőt Vágó szerzett, aki az előző találkozón mesterhármast jegyzett. Ő végig a pályán volt, Pinczi ezúttal nem játszott. Csapatuk a második helyen végzett, és mivel nem jutott a két legjobb második közé, nem léphet tovább.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik