Nemzetközi foci

Bogdán Ádám csapata nagyot hajrázott

Keddi gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Ezúttal a keddi meccsekről olvashatnak.

Három magyar érdekeltségű Ligakupa-mérkőzést rendeztek Angliában kedden este. A Tőzsér Dániel nélkül felálló Watford 1-0-ra nyert, így kiharcolta a továbbjutást a Stevenage otthonában. Bajner Bálint csapata, az Ipswich Town hosszabbításban kapott ki 1-0-ra a Crawley Town vendégeként – a magyar támadó csereként a hatvanadik percben lépett pályára. Bogdán Ádám csapata is 120 percet töltött a gyepen: a magyar kapussal a kezdőben felálló együttes a 96. percben egyenlített (1-1) büntetőből a Bury ellen, majd a hosszabbításban 3-2-re megnyerte a találkozót.

Stieber Zoltán a második félidőben jutott szóhoz a német Hamburger SV Rot-Weiss Erfurt elleni felkészülési mérkőzésén. A magyar támadó csapata 3-1-re nyert; Stieber a harmadik gólnál előkészítőként jeleskedett.

Olvasói sztorik