Nemzetközi foci

MU: giga-ajánlat di Mariaért

A Vörös Ördögök 55 millió fontot ajánlanak a Real Madrid középpályásáért.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Expressz értesülései szerint a Manchester United megdöbbentő ajánlatot tett Real Madrid argentin játékosáért. Korábban arról szóltak a hírek, hogy di Maria a PSG-be távozik, ám a klub elnöke hivatalosan jelentette be: az argentin túl drága, ezért nem lesz a franciák játékosa. A transzfer kudarcba fulladása ellenére a PSG újabb játékosán adna túl, a franciák készek 18 millió font ellenében eladni Ezequiel Lavezzit a liverpooliaknak.

Di Maria kész távozni a Királyiaktól, mivel a Bajnok Ligája címvédője nyáron leigazolta Toni Kroost és James Rodríguezt, ezért aligha juthat neki hely az új idényben a kezdő tizenegyben. A válogatott szélső szívesen távozna külföldre, akár Angliába vagy Franciaországba, ám utóbbi lehetőség kútba fulladt.

A franciák kiesése után Van Gaal érdeklődését ismét felkeltette di Maria lehetséges leigazolása. A holland mester mindenképpen szeretné megerősíteni a középpályát, ezért a kiszemeltjei között szerepel Juan Cuadrado és Arturo Vidal is, ám lényegi előrelépés egyik játékos ügyében sem történt az elmúlt hetekben.

Angol sajtóhírek szerint a manchesteriek giga-ajánlattal tértek vissza Di Maria-ügyben, és készek 55 millió is áldozni az argentinért.

Olvasói sztorik