Nemzetközi foci

Vidal: előbb orvosi, aztán ajánlat

A manchesteriek orvosi vizsgálat alá vetnék a chileit, mielőtt ajánlatot tesznek.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Van Gaal ismét egyedi kéréssel állt elő: azt akarja, hogy kiszemeltjét, Arturo Vidalt vessék alapos és szigorú orvosi vizsgálat alá, mielőtt ajánlatot tesznek érte. A manchesteriek arra kérik a Juventus illetékeseit, hogy mielőtt megállapodnának a pontos átigazolási díjban, hadd vizsgálják meg a chilei középpályást. A holland szakember Vidal korábbi térdsérülése miatt aggódik.

A Daily Star értesülései szerint a MU egyébként 45 millió fontot fizetne a játékosért, heti fizetése pedig 182000 font lenne hetente.
Vidal átigazolása körül pletykák hetek óta húzódnak, a tegnapi fordulat, melyben a Juventus véletlenül bejelentett a játékos átigazolását, azért is váratlan, mivel pár nappal korábban maga a játékos nyugtatta meg a szurkolókat: nem megy sehova. Most mégis úgy tűnik, a Vörös Ördögök sikerrel járhatnak.

Angol sajtóhírek szerint a torinóiak el is kezdték keresni Vidal lehetséges utódját, helyettesét pedig Jack Wilshere személyében találták meg. Arsene Wenger első körben hallani sem akar a játékos eladásáról.