Nemzetközi foci

Pjanic bajnokságot nyerne a Rómával

A bosnyák játékos kijelentette: a távozás soha nem volt opció számára.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Bosznia Hercegovina kiválósága leszögezte: a nyári átigazolási időszakban egyáltalán nem vette fontolóra távozását, mivel a Rómával idén bajnoki címet akar nyerni. A játékos leszögezte: a Barcelona és a PSG érdeklődése ellenére az Örök Városban képzeli el jövőjét. A 24 éves játékos az elmúlt szezonban a Farkasok egyik legjobbja volt, így nem meglepő, hogy a külföldi topklubok érdeklődését is felkeltette.

Ennek ellenére Pjanic új szerződést kötött klubjával, a játékos 2018 júniusáig írt alá.

– Új szerződést kötöttünk, mert hiszek a Róma célkitűzéseiben, megbízom a csapatban és az edzőben is – mondta a sokoldalú középpályás a Corriere dello Sportnak, majd így folytatta. A hosszabbítás nagyon egyszerű döntés volt számomra. Valószínű, más klubban jóval többet kereshetnék, de ott akarok játszani, ahol boldog vagyok. Imádom a római embereket, szeretem a klubot és a várost is. Ez a legjobb hely, ahol tovább fejlődhetek.

A játékos a nyári átigazolási pletykákkal egyáltalán nem foglalkozott, az új szezonban pedig bajnoki címre törnek a Farkasokkal.
– Soha nem gondoltam a távozásra. Sok pletyka keringett rólam, de Rómában tudták, csak egy új szerződésre vágyok. Az idei szezonban meg akarjuk nyerni a Scudettot. Vajon ez a legerősebb Róma, amit valaha láttam? Szerintem igen! Olyan játékosok érkeztek hozzánk, akikkel erősödtünk. Sok fiatal játékos tagja a keretnek, akik értik a futball nyelvét és nagyon tehetségek.

Pjanic szerint a Juve és a Napoli játékosaival kell megharcolniuk az aranyéremért.

– Természetesen nem mi vagyunk a bajnoki címe elsőszámú esélyei. Ott van a Juventus, a csapat tavaly megérdemelten nyerte el a trófeát, ám idén is esélyes lesz a Napoli. Mögöttünk jövünk mi. A pályán szeretnénk bizonyítani – zárta szavait Pjanic.

Olvasói sztorik