Nemzetközi foci

Vermaelen közel a Barcelonához

Szinte bizonyos, hogy az Arsenal távozó csapatkapitánya a Manchester United helyett a katalán sztárklub játékosa lesz.

Kapcsolódó cikkek

FRISS:

A BBC értesülése szerint az FC Barcelona megszerezte az Arsenal belga védőjét, Thomas Vermaelent. A katalán klub 15 millió fontot fizetett a 28 éves játékosért, aki állítólag még a pénteki nap folyamán aláírja szerződését új együttesénél.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csütörtökön már beszámoltunk róla, hogy az Arsenal távozó csapatkapitánya, Thomas Vermaelen visszautasította a Manchester United invitálását, mert valószínűleg a spanyol Barcelona színeiben folytatja pályafutását. A belga válogatottal a világbajnokságot is megjárt középhátvéd – aki sérülés miatt nem szerepelt a londoniak nyári felkészülési meccsein – nem tudta tartósan kiszorítani a francia Laurent Koscielny-t és a német Per Mertesackert a kezdőcsapatból.

Az Arsenal menedzsere, Arséne Wenger csütörtökön megerősítette, hogy a Manchester United is élénken érdeklődik Vermaelen iránt, de inkább azt javasolta a 28 éves védőnek, hogy szerződjön külföldre, és ne egy közvetlen riválist erősítsen. Nos, a belga vélhetően nem jár rosszabbul, ha a Barcelona ajánlatát fogadja el, márpedig a goal.com cikkeszerint a katalánok érdeklődése komoly, hamarosan pont kerülhet az ügy végére, a szerződésre pedig aláírás…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik