Nemzetközi foci

Végérvényesen eldőlt: Kalmár Zsolt távozik Győrből

Lezárultak a tárgyalások az ETO és a német másodosztályú Leipzig között a fiatal középpályásról.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A német Leipziger Volkszeitung azt írja, véget ért a kötélhúzás Kalmár Zsolt ügyében, lezárultak a tárgyalások, és végérvényessé vált, hogy a Győri ETO és az U19-válogatott tehetséges középpályása a Bundesliga II-ben újonc RB Leipzig csapatánál folytatja pályafutását.

A klubváltás tényét nem sokkal később a Győri ETO hivatalos honlapján erősítette meg. A játékos egy rövid nyilatkozattal már el is köszönt a csapattól.

– Nagyon jól éreztem magamat Győrben, hálás vagyok valamennyi edzőnek, a klub dolgozóinak, az akadémiának és persze a játékostársaknak, hogy itt nőhettem fel, hogy sokat foglalkoztak velem – mondta Kalmár Zsolt. – Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot, amikor először léphettem be a felnőtt csapat öltözőjébe, magam sem gondoltam, hogy ennyire hamar azok után eljutok a magyar válogatottságig. Szeretném megköszönni a szurkolóknak azt a szeretetet, amit kaptam tőlük, ez mindig nagyon sokat jelentett számomra. Bízom abban is, hogy a csapat vissza tudja hódítani a bajnoki címet.

Olvasói sztorik