Nemzetközi foci

Drogba újra a Chelsea-ben – hivatalos!

A 36 esztendős elefántcsontparti támadó két év után tér vissza a Stamford Bridge-re.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!A Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy egyéves szerződést kötöttek Didier Drogbával.

A 36 esztendős elefántcsontparti támadó két év után tér vissza a Stamford Bridge-re, ahol korábban nyolc szezonon keresztül 341 alkalommal viselte a londoni kékek mezét, s 157 gólt lőtt, amellyel jelenleg a negyedik helyen áll a Chelsea örökranglistáján. Ezen időszak alatt három bajnoki címet, négy FA-kupát, két Ligakupát és Bajnokok Ligáját nyert Drogba a csapattal.

“Könnyű döntés volt. Újra Joséval dolgozhatok, erre nem mondhattam nemet. Mindenki tudja, mit jelent számomra a klub, kijelenthetem, hazajöttem. Még mindig vágyom a sikerre, szeretnék a csapat segítségére lenni. Izgatott vagyok a karrierem újabb fejezetét illetően” – mondta az aláírást követően Drogba.

“Azért igazoltuk, mert ő az egyik legjobb csatár Európában. Nagyon jól ismerem, tudom, hogy nem azért jött vissza, mert már letett valamit az asztalra, újra bizonyítani akar” – vélekedett José Mourinho.

Olvasói sztorik