Nemzetközi foci

Kroos: Madridba megyek!

Drogba visszatérhet a Chelsea-hez, 85 milliót kér a Monaco Jamesért. A nap átigazolási pletykái egy helyen.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Cikkünk folyamatosan frissül!


Kapust igazol az Atlético

A Benfica kapusa, Jan Oblak kész elhagyni Portugáliát, hogy csatlakozzon a spanyol bajnokhoz. A Skysports információi szerint 16 millió euróért vált csapatot.


Shaqiri maradhat a Bayernnél

A Bayern München általános igazgatója, Matthias Sammer a Kickernek adott nyilatkozatában Xherdan Shaqirit nagyon fontos játékosnak nevezte és elmondta, hogy nem kívánják eladni a svájci szélsőt.


Nincs ajánlat Bonyért

A Sky információi szerint a korábbi hírekkel ellentétben sem a Tottenham, sem a Liverpool nem tett ajánlatot.


Demba Ba távozhat

A London Evening Standard szerint a Besiktas egy évre kölcsönveszi a Chelsea támadóját. Sikeres szereplés esetén meg is vásárolnák a 29 éves csatárt.


Filipe Luis közel a Chelsea-hez

Az AS szerint Filipe Luis hamarosan gépre száll és Londonba utazik, hogy részt vegyen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton. A hírek szerint 23 millió euróért vált csapatot.


Holland védőt igazol a Newcastle

Daryl Janmaat öt millió fontért a Feyenoordtól a Newcastle Unitedhez igazol – íjra a Daily Mail. A lap szerint a holland védő a héten átesik az orvosi vizsgálaton, majd aláírja szerződését a Premier League-ben szereplő klubbal.


Újabb Liverpool-csatár megy Spanyolországba

Luis Suárez után Iago Aspas is Spanyolországba igazol a Liverpooltól. A 26 esztendős játékos a Liverpool Echo szerint a következő szezonban kölcsönben fog szerepelni a Sevilla csapatánál.


Evra Torinóba igazol!

A Daily Mail értesülései szerint Patrice Evra emailben rábólintott arra, hogy a Juventusnál folytassa pályafutását.


Kroos: Madridba megyek!

Toni Kroos a vb-döntő lefújása után elmondta, a Real Madridban folytatja pályafutását. A hírek szerint a német válogatott játékos 20 millió fontért vált klubot, s heti 160 ezer fontot keres majd a Királyi Gárdánál.

“A lehető legjobb forgatókönyvvel végződött a világbajnokság. Most Madridba megyek, így egyszerre két álmom vált valóra” – mondta Kroos.


Kapust vett a Sevilla

150 ezer euróért a Sevillához igazolt Mariano Barbosa, a másodosztályból való feljutást drámai körülmények között elbukó Las Palmas kapusa.


85 milliót kér a Monaco

A Monaco és a Real Madrid megkezdte a tárgyalásokat James Rodríguez ügyében. A francia L’Equipe szerint a 22 esztendős középpályás klubja 85 millió eurót kér a játékosért.


Khedira közel Londonhoz

A Sport azt írja, a Real Madrid elfogadta az Arsenal ajánlatát Sami Khediráért, akivel négy évre szóló szerződést köthetnek az Ágyúsok.


Drogba visszatér a Stamford Bridge-re?

A Chelsea tárgyalásokat kezdett a jelenleg csapat nélküli Didier Drogbával, aki két év után térhet vissza a londoni kékekhez – Daily Mail.


Cserére készül a Milan

Az AC Milan szeretné leigazolni a Zenit 27 esztendős balszélsőjét, Domenico Criscitót, cserébe pedig odaadnák az oroszoknak Ignazio Abatét – Gazzetta dello Sport.


Markovic is a Liverpoolé

A Daily Telegraph szerint megszületett az egyezség a Benfica és a Liverpool között Lazar Markovic átigazolásáról. A lap úgy tudja, a 20 esztendős szerb támadó-középpályás 25 millió euró ellenében teszi át székhelyét az Anfiel Roadra, ahol hétfőn orvosi vizsgálaton esik át.

A Vörösök emellett újabb igazolásra készülnek a Southamptontól, ezúttal Jay Rodríguezt szemelték ki.


Kapus érkezhet az Arsenalhoz

A jövő hét során kapussal bővülhet az Ágyúsok kerete. Arséne Wenger szívesen látná csapatában a Nice hálóőrét, David Ospinát, akiért 4 millió eurót kellene kicsengetniük.Francia források szerint a személyes feltételekben már meg is egyeztek a felek.


Célegyenesben a Vidal-Evra csere

Nagyon közel került Arturo Vidal a Manchester Unitedhez, a Marca szerint a Vörös Ördögök 40 millió euróban állapodtak meg a Juventussal a chilei középpályás vételárát illetően. Az ügy részeként Patrice Evra a Zebrákhoz igazolhat.
Evra érkezése azonban nem oldja meg Vidal pótlását, így a torinóiak kiszemelték a Tottenham játékosát, Paulinhót, akiért 25 millió fontot kellene fizetniük.


Hummelsért versengenek

A Manchester United vagy a Barcelona lehet a befutó a Mats Hummelsért folytatott küzdelemben. A német válogatott védő azután került képbe a katalánoknál, hogy a PSG kijelentette, nem adják el Marquinhost.


Holland védőt akar a Roma

A Románál felkészültek Mehdi Benatia távozására – akit a Chelsea-nél és a Bayern Münchennél is szívesen látnának -, ezért a helyére kiszemelték a holland válogatott belső védőjét, Ron Vlaart – Corriere dello Sport.


Megegyeztek Valbuena árában

Az Olympique Marseille és a Dinamo Moszkva megegyezett Mathieu Valbuena vételárában, ám a jelek szerint a 29 esztendős francia középpályás inkább Spanyolországba igazolna – L’Equipe.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik