Nemzetközi foci

James megérkezett Madridba

Kapust igazol az Arsenal, Torres visszatérhet az Atléticóhoz. - A nap átigazolási hírei egy helyen!

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

Lovren a Poolban köthet ki

Több angol lap szerint is megegyezett egymással a Southampton és a Liverpool. A hírek szerint 16 millió fontos vételárban egyeztek meg. A horvát hátvéd szerződtetése nem jó hír Daniel Aggernek, aki fontolóra veszi, hogy elhagyja csapatát.


Griezmann iránt nő az érdeklődés

A Marca szerint a Tottenham és a Monaco is érdeklődik a Real Sociedad szélsője iránt. A spanyolok korábban már elutasítottak egy 16 millió fontos ajánlatot.


Távozott a Liverpool spanyolja

Iago Aspas egy évre a Sevilla csapatához került kölcsönbe.


Ricardo Rodriguez nem eladó

Hiába érdeklődött a Manchester United, a Wolfsburg nem kívánja eladni fiatal játékosát.


Kiárusít a Man. City

A Manchester Evening News szerint Alvaro Negredo, Matija Nastasic és Javi Garcia is távozhat a Manchester Citytől. Manuel Pellegrini várja az ajánlatokat a játékosokért, azonban a spanyol támadó súlyos sérülése miatt valószínűleg nem tud klubot váltani.


A United emeli a tétet Vidalért

A Manchester United 56 millió eurót plusz Nanit adná Arturo Vidalért a Juventusnak.


Tiago nem megy a Chelsea-be

A hírek szerint megrekedtek a tárgyalások Tiago és a Chelsea között. A legfrissebb hírek szerint a Valencia lesz a befutó, a rutinos középpályás pedig kétéves szerződést ír alá.


Hummels a Unitedé lehet

A Manchester United 20 millió eurót kínál Mats Hummelsért. A német csapat néhány napja megszerezte Matthias Gintert, így a 25 esztendős középpályás Angliába szerződhet.


Kramer a Napolival tárgyal

A világbajnok német válogatott tagja, Christoph Kramer a következő szezonban már a Serie A-ban futballozhat. A játékos a Bildnek adott nyilatkozatában erősítette meg a hírt.


Drogba újra a Chelsea-ben?

Egyre több lap cikkez arról, hogy Didier Drogba visszatér a Chelsea-hez. A 36 esztendős támadó 2004 és 2012 között már volt a kékek játékosa.


Bajban a PSG

A pénzügyi Fair Play betartása miatt egyelőre nem tudja megvásárolni a PSG Angel Di Mariát a Real Madridtól. A Le Parisien szerint egyelőre kölcsönvennék az argentin középpályást. A csapattal kapcsolatos hír, hogy Ezequiel Lavezzi 18 millió euróért az AC Milan játékosa lehet.


Erősítene a Juve

Patrice Evra szerződtetését szinte biztosra veszik az olasz lapok, azonban még egy United játékos vele tarthat. A Skysports szerint Nanit is szerződtetné az olasz bajnok. A Tuttosport pedig úgy tudja, hogy a Stevan Jovetic és Romelu Lukaku is a kívánságlistán szerepel.


Az Atlético Torrest akarja

Diego Costa távozása után támadót keres az Atlético Madrid. A spanyol bajnok csapat 16 millió eurót adna a 30 esztendős csatárért.


Samuel Eto’o nagyon kelendő

A rutinos kameruni támadónak lejárt a szerződése a Chelsea-nél, így szabadon választhat csapatot. A Napoli mellett a West Ham United, a Queens Park Rangers, a Crystal Palace és Roma is érdeklődik iránta.


Baccát vinné az Inter

A La Gazzetta dello Sport szerint az Inter vezetői érdeklődést mutatnak Carlos Bacca iránt. A milánói csapathoz kapcsolódó hír, hogy Gary Medel napokon belül aláírhat. A Cardiffnak kb. 10 millió eurót fizetnek a középpályásért.


Kapust igazol az Arsenal

David Ospina az Arsenal kapusa lesz. A Nice hálóőre 3-4 millió euróért vált csapatot.


James a Real Madrid játékosa lesz

A L’Equipe szerint hamarosan átesik a kötelező orvosi vizsgálaton és aláír a Real Madridhoz. A spanyol csapat 75 millió eurót fizet a kolumbiai játékosért. A legfrissebb hírek szerint az sem elképzelhetetlen, hogy Sami Khedira vagy Diego Lopez játékjogát is belevonják az üzletbe.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik