Nemzetközi foci

Két magyaros siker Itáliában

Szombati gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl. Mai cikkekben a szombati eseményről számolunk be:

Kovácsik Ádám a kispadról nézte végig a Carpi 2-1-es győzelmét a Palermo otthonában az olasz másodosztály záró fordulójában. A magyar kapus csapata a 13. helyen áll.

A kiesés elől menekülő Padovában nem kapott szerepet Feczesin Róbert. A magyar támadó a kispadon ült a Pescara elleni mérkőzésen, amelyet csapata 2-1-re megnyert, a huszadik helyen áll, és tovább harcol a bennmaradásért. Még van némi reménye, hogy az osztályozót jelentő 19. helyen végezzen, bár a sorsa nem a saját kezében van.

A finn másodosztály negyedik fordulójában Balogh Balázs csapata, az Ilves Tampere hazai pályán győzött 2-0-ra a JIPPO ellen, honfitársunk végigjátszott a meccset. Csapata a harmadik helyen áll a tabellán.

Az Inter Turku támadója, Grubovics Tamás kezdőként lépett pályára a Vaasa PS elleni találkozón a finn első osztály kilencedik fordulójában. A meccs 0-0-s döntetlent hozott, a magyar játékost a 69. percben cserélték le, klubja a hetedik helyen áll.

Priskin Tamás csapata, a Maccabi Haifa 1-1-es döntetlent játszott a Hapoel Beer Shevával az izraeli bajnokság 36. fordulójába. A magyar csatár nem játszott, klubja továbbra is az ötödik helyen áll a tabellán.

Olvasói sztorik