Nemzetközi foci

Kovács Péter: hat meccs, öt gól

Pénteki gyűjtőcikkünkben a külföldön játszó magyarok teljesítményéről számoltunk be.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Gyepes Gábor csapata, a malajziai első osztályban szereplő Sarawak hazai pályán győzött 2-1-re a PKNS FC ellen. A magyar védő sérülés miatt kihagyta a találkozót, klubja a negyedik helyen áll a tabellán a 16. forduló után.

Az Omonia Nicosia idegenben kapott ki 2-1-re az Ermisz Aradippu ellen a ciprusi bajnokság 36. fordulójában. A vendégcsapatban Leandro de Almeída sérülés miatt nem lépett pályára. Felépülése több hónapig is eltarthat, így ebben a szezonban már nem fog játszani. Klubja az ötödik helyen áll a bajnokságban.

A Strömsgodset játékosa, Kovács Péter ismét betalált. A magyar támadó a Sarpsborg 08 ellen volt eredményes a norvég bajnokság kilencedik fordulójában, ezzel öt gólt szerzett az utóbbi hat mérkőzésén. Csapata 4-1-re nyert és a második helyen áll a tabellán.

Filkor Attila nem került be a francia Chateauroux keretébe. Csapata a Brest otthonában 3-0-s vereséggel zárta az évet, ezzel kiesett a másodosztályból.

Lovrencsics Gergő kezdőként lépett pályára a Lech Poznanban a Ricardo Moniz által irányított Lechia Gdansk otthonában. A magyar szélsőt a hetvenedik percben cserélték le. Csapata 2-1-es vereséget szenvedett, és továbbra is második helyen áll a bajnokságban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik