Nemzetközi foci

Moyes mindent megtesz Kroosért

Kroos ügyét egyelőre jegelik a Bayern Münchennél.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Köztudott, hogy David Moyes már régen szemet vetett a bajorok játékosára, aki hosszú ideje tárgyal jelenlegi klubjával a folytatásról. A felek azért nem jutnak dűlőre, mert a labdarúgó még magasabb fizetést szeretne kiharcolni magának.
A Bayern vezetősége úgy határozott, Kroos aktáit egyelőre a polcra helyezik és csak nyáron folytatják a megbeszéléseket, mert nem találják a közös nevezőt. A játékos heti 60 ezer euró helyett körülbelül 150 ezer eurót szeretne a számláján látni minden héten. Ha ezt a feltételt a BL-címvédő nem teljesíti, a középpályás kész elhagyni a Bayernt, sőt még a Bundesligát is – írja a dailymail.co.uk.
Ez zene Moyes füleinek, a MU menedzsere ugyanis nagyon szeretné keretében tudni a pénzéhes játékost, és boldog, hogy a tárgyalások megakadtak a német bajnokkal, mert így több esélyt lát a 24 éves focista megszerzésére.
Toni Kroos nem akar lejjebb adni elvárásaiból, úgy véli, megérdemli ugyanazt a pénzt, amit Philipp Lahm vagy éppen Bastian Schweinsteiger is. A müncheni vezetőség ugyanennyire biztos benne, hogy ilyen mértékű emelés nem fog bekövetkezni.
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik