Nemzetközi foci

Kroos 8 millió eurót akar keresni

A Bayern 24 éves középpályása továbbra sem jutott egyezségre a klubvezetőkkel.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Arsenal ellen nyújtott teljesítményének, illetve bombagóljának köszönhetően a német sajtó figyelme ismét Toni Kroos, a Bayern München 24 esztendős középpályása felé fordult. A labdarúgó továbbra sem jutott egyezségre a bajor klub vezetőségével új szerződése kapcsán.

A válogatott játékos jelenlegi kontraktusa 2015 nyarán jár le, korábbi lapértesülések szerint évente 4,5 millió eurót tehet zsebre. A Bild most arról számolt be, Kroos 8 milliót szeretne keresni a jövőben, ez a feltétele annak, hogy újabb három vagy négy évre elkötelezze magát a Bayern mellett.

A Bild egy hete szellőztette meg a bajor játékosok állítólagos fizetési listáját, amelyet Franck Ribéry és Mario Götze vezet 12-12 millió eurós éves keresetével. Ha Kroos megkapná a most kért béremelést, még azzal is csak az erős középmezőnyben lenne egy szinten Manuel Neuerrel, Thiagóval és Thomas Müllerrel, viszont már megelőzve a holland ászt, Arjen Robbent.

Kroos 2007-ben mutatkozott be a Bayern Münchenben, azóta 184 tétmeccsen 21-szer volt eredményes. Másfél évig a Bayer Leverkusent is szolgálta, kölcsönben.

Olvasói sztorik